Ontwerpen Ines B. - het Juweelatelier LierOver Ines
Unieke juwelen die altijd schitteren
Elk juweel van Ines Bouwen is bijzonder. Want u verdient een uniek exemplaar dat u op het lijf geschreven is. En waarmee u járen pronkt. Daarom kiest Ines Bouwen voor haar originele ontwerpen altijd voor een kwaliteitsvolle basis: edelmetalen zoals goud en zilver, en edelstenen zoals diamant.
 
Bijzonder ontwerp mét structuur
Een ring, armband of halsketting van Ines Bouwen herkent u aan de bijzondere structuur: vaak met niveauverschillen - zoals opliggende randen - en een gedurfde mix van mat en blinkend, glad en ruw. Extra schittering? Ines selecteert met een deskundig oog de meest stralende diamanten. Dat garandeert haar certificaat als Diamond Grader van de Hoge Raad voor Diamant.
 
Samen voor schoonheid
De pracht en praal van een juweel moet je delen met anderen. Daarom schuilt achter ontwerpster Ines Bouwen een familiezaak. Als één groep dragen ze deze speciaalzaak voor juwelen en diamanten met hart en ziel. En dat merkt u als u hun winkels binnenstapt: een ongedwongen, persoonlijke sfeer waarin iedereen welkom is ... zolang u maar van schoonheid houdt.
 
Spring dus gerust eens binnen om uw droomjuweel te passen.
  • Facebook
  • Google+